Web Shop Skijališta Srbije – Vaša prečica do vrha

14. 11. 2022.

Od  15. pa sve do 30. novembra, ljubiteljima zimskih sportova, planinski vrhovi su bliži za 15%! 
Skijališta Srbije počinju pretprodaju ski karata i svi zainteresovani će moći da kupe ski pas sa popustim od 15% preko web shopa. Ova akcija će trajati do 30.novembra, zato navoskirajte skije i naoštrite kantne. Ovo je prilika za najpovoljniji ski pas u sezoni!

A, ove sezone i Brzeće će biti bliže. I ne samo to! Najduža staza u Srbiji vraća se u punom sjaju - potpuno je osnežena i biće u funkciji. 

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz na najdužu stazu na Kopaoniku. Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji - dužine od čak 3 ipo kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije. Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika. Dakle, skijaši ove sezone imaju priliku da koriste apsolutno sve staze u ski centru.

Ski opening na Kopaoniku je ove godine planiran za period od 8. do 11.decembra. Skijaše kao i prethodnih godina očekuje besplatan prvi dan skijanja, dok će ostalih dana ski openinga važiti popust od 30%.

Ski opening na Staroj planini planiran je od 16. do 18-tog, a na Torniku od 23. do 25. decembra. 

Dobrodošli na visine – i ove godine tabamo Vam sigurne ski staze i puteve!