O nama

Mi smo preduzeće čija je zadatak da ski centre u Srbiji, razvojem skijaške infrastrukture, stavi rame uz rame sa evropskim i svetskim ski destinacijama i da ih učini što pristupačnijim i atraktivnijim za domaće i strane turiste.

Naši ski centri Kopaonik, Stara planina i Zlatibor su prvenstveno zimska atrakcija. Stare žičare i ski instalacije zamenjene su novom, najmodernijom tehnologijom, izgrađene su nove staze, a održavaju se uz pomoć specijalne mehanizacije. Svi ski centri pokriveni su sistemima za veštačko osnežavanje, tako da skijanje i zimski sportovi u Srbiji ne zavise od snežnih padavina.

Pored toga, ovi centri imaju bogatu ponudu sportskih i ostalih aktivnosti koje mogu da se upražnjavaju u ostalim godišnjim dobima tako da žive tokom čitave godine.

Naša misija je da vrhunskom ponudom za svako doba godine i visokim kvalitetom usluga u svakom momentu osiguramo potpuno zadovoljstvo svakoga ko poseti naše planine.

Naša vizija je da postanemo regionalni lider u obezbeđenju uslova za visoko kvalitetno i bezbedno skijanje i ostale sportsko rekreativne aktivnosti, uz očuvanje životne sredine, a sa fokusom na održivi razvoj.

 

AttachmentSize
PDF icon Politika kvaliteta84.89 KB