Skipass

WEBSHOP BANER

Webshop

Popusti na webshopu:

15% popusta od 15. do 30. novembra 2022.

10% popusta od 1. do 4. decembra 2022.

5% od 5. decembra do kraja zimske sezone 2022/23

Ski pass kalkulator

Pojedinačne karte

Odrasli

Deca

Seniori

Porodični paket

Odrasli

Prvo dete

Drugo i ostala deca

DUO porodična prenosiva karta

Član porodice

Cene u kalkulatoru su informativnog karaktera. Kompletan cenovnik se nalazi u tabelama ispod.

CENOVNIK za zimsku sezonu 2022/23.

Stara planina

Tornik

Prodajna mesta

Karte kupljene preko webshop-a mogu se samostalno izraditi na PICKUP BOX uređajima ili na blagajnama ski-centara uz minimalno zadržavanje (pogledajte film u sekciji Webshop, Kako kupovati). Potrebno je da imate vaučer na mobilnom uređaju ili na papiru. Skeniranjem vaučera, karte se izrađuju automatski.
Pickup box uređaji postavljeni su u Beogradu, u radnjama Beosporta u Sava centru i sledećim tržnim centrima: BEO, Ušće. Jedan uređaj je postavljen u Novom Sadu, u Beosport TC Promenada. Uređaji su dostupni u toku radnog vremena objekata u kojima se nalaze.

Od početka skijaške sezone ima ukupno pet lokacija na Kopaoniku sa pickup box-ovima, jedna na Staroj planini i dve na Zlatiboru, tako da skijaši mogu da dođu do svojih karata kupovinom preko webshop-a i bez odlaska na blagajne. Kada jednom budu imali kartice kod sebe, dalje preko WTP broja mogu da dopunjavaju karticu željenim ski-pasovima i da idu direktno na staze. Moguće je istovremeno imati više ski-karata za jednu osobu na jednoj kartici, ukoliko se radi o datumski određenim kartama, čije se važenje ne preklapa.

Naravno, blagajne u ski-centrima radiće kao i prethodnih sezona, u istom obimu.
 

Informacije

Kupovina ski karata za pravna lica

Za kupovinu ski karte preko računa potrebno je dostaviti zahtev za profakturu sa podacima o vrsti i količini karata koje su predmet kupovine, kao i sa svim podacima o firmi na koju treba da bude predračun.

Nakon uplate, karte se mogu podići na prodajnim mestima u ski centru na koji se kupovina odnosi.

Zahtev dostaviti na email komercijala@skijalistasrbije.rs

Kupovina ski karte preko administrativne zabrane

Skijališta Srbije svojim partnerima i uglednim kompanijama nude brojne mogućnosti i pogodnosti za kupovinu ski karte. Slobodni smo da vam ponudimo mogućnost kupovine ski karata putem administrativnih zabrana.

 

Ovim putem, vaši zaposleni će imati mogućnost da kupe ski karte na rate. Ukoliko se odluče za ski kartu čija je cena do 15 hiljada dinara, taj iznos mogu da plate u tri mesečne rate, dok iznos preko 15 hiljada dinara mogu da plate u 6 mesečnih rata.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte da nas kontaktiraju kako bismo preuzeli dalje korake za lakšu i povoljniju kupovinu ski karata.  

Možete nas kontaktirati na  011 222 3966, 222 3967 i 222 3998 ili putem email adrese komercijala@skijalistasrbije.rs

Model ugovora možete preuzeti na linku ispod.

Molimo korisnike da formulare popunjavaju čitko štampanim slovima ili pomoću računara. Nečitko popunjeni formulari neće se uzimati u obzir.

Preuzmite model obrasca administrativne zabrane u pdf formatu za 2022/23.

Preuzmite model ugovora o kupovini putem administrativne zabrane u doc formatu