Usvojen cenovnik za leto

05.07.2013.

Skijališta Srbije usvojila su danas cenovnik za letnju sezonu na planinama. Svi posetioci Kopaonika, Tornika na Zlatiboru ili Stare planine imaće priliku da uživaju raznim sadržajima koji čine sastavni deo turističke ponude Srbije.

Karta za panormasku vožnju žičarom u planinskim centrima košta 340 dinara za odrasle, za decu 310 dinara, dok je iznajmljivanje karta ili bicikla na jedan dan 600 dinara.

Prvi put ove sezone, Skijališta Srbije uvela su porodične pakete koji podrazumevaju kupovinu karte za bilo koji sadržaj za najmanje jednu odraslu osobu i jedno dete. Za porodičan paket važi popust tokom cele sezone u iznosu od 30 posto u svim centrima. Studenti sa ISAC i EURO karticom imaju stalni popust od 10 posto.

Početak letnje sezone na planinama planiran je za 15. jun, a oni koji se odluče da leto provedu na planinama mogu da uživaju u brojnim sadržajima poput pešačkih tura, planinskog biciklizma, ali i u raznim drugim adrenalinskim doživljajima. Više detalja o cenovniku možete pronaći klikom na Kopaonik, Stara planina ili Tornik