Skijališta Srbije na Međunarodnom sajmu turizma

28. 2. 2014.

Juče je počeo 36. Međunarodni sajam turizma na Beogradskom sajmu. Na ovoj najvećoj turističkoj manifestaciji u Jugoistočnoj Evropi, svoje turističke ponude predstavlja više od 1.000 izlagača iz 54 zemlje.

Skijališta Srbije ove godine učestvuju na sajmu turizma i sa na štandu Turističke organizacije Srbije možete da se upoznate sa aktuelnom skijaškom sezonom u ski centrima, kao i o letnjoj ponudi i brojnim atrkativnim sadržajima planinskih centara. Pored pulta na TOS-ovom štandu, koji se nalazi u hali 4 Beogradskog sajma, Skijališta Srbije predstavljaju svoju ponudu i na štandu MK Mountain Resorta u hali 1.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Indonezija i ona je prva azijsko-pacifička država koja je partner te manifestacije.

Osim Turske, Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bugarske, koje tradicionalno promovišu svoje destinacije, ove godine na Sajmu turizma u Beogradu predstavljaju se i Argentina, Albanija, Alžir, Brazil, Ujedinjeni Arapski Emirati, Malezija, Iran, Indija, Portugal i Rumunija.

Međunarodni sajam turizma traje do 2. marta.