Претпродаја ски карата са попустом од 15. новембра

12. 11. 2021.

У понедељак, 15.новембра, у 8 часова ујутру, почиње претпродаја ски карата за сезону 2021/22 путем интернет продавнице Скијалишта Србије. Сви заинтересовани корисници могу да искористе попуст од 15 посто путем „online“ куповине у периоду од 15. до 30. новембра. Сви они који не буду у прилици да у овом периоду купе карте, имаће прилику да од 1. децембра, па све до 10. децембра искористе попуст од 10 посто на куповину преко интернета. Након овог периода, односно од 11. децембра па све до краја сезоне важиће попуст од 5 посто на цену ски карата преко „web shop-a” Скијалишта Србије.

Попусти у претпродаји ски карата корисници могу искористити искључиво “online”, путем интернет продавнице Скијалишта Србије и искључиво платним каритцама.

Од ове сезоне, Скијалишта Србије су увела и одређене новине у категоријама ски карата, па ће сви они који желе да више пута иду на скијање током сезоне, моћи да купе карту 20 у сезони и да своје скијашке дане распореде онако како им највише одговара. Такође, од ове сезоне су у понуди и посебне карте које укључују ноћно скијање, па сви заинтересовани могу да се одлуче и за ову категорију ски паса која ће им омогућити коришћење ноћне стазе. Поред ових категорија, Скијалишта Србије су увела и потпуно нову „baby“ карту која је намењена за децу до 5 година. „Baby“ карта је уведена искључиво због безбедности најмлађих скијаша како би могли да користе оне стазе које прилагођене њиховим скијашким умећима.

Почетак ски сезоне на Копаонику планиран је та период од 9. до 12. децембра, а након чега ће уследити отварање сезоне на Старој планини, а затим и на Торнику на Златибору.