Letnja sezona na Torniku na Zlatiboru od 2. jula

30. 6. 2014.

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 2. jula. Centar će za sve posetioce ove planine biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 18 časova.

Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom, ali i u odličnim mountin bike stazama. Pored ovih aktivnosti, od ove sezone Tornik ima i nove sadržaje, pa posetioci mogu da oprobaju svoje veštine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru. Pored golfa, novina je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Skijališta Srbije razvojem letnjih sadržaja i širenjem tursitičke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi. 

Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi.

Kako bi svi zainteresovani lakše došli do brojnih zanimljivih sadržaja koje Skijališta Srbije nude na Torniku, Tursitička organizacija Zlatibor organizovala je prevoz iz centra Zlatibora (polasci sa autobuske stanice) u periodu od 10:30, 12:30, 15:00 i 16:30 časova.