Letnja sezona na Kopaoniku od 26. juna

24. 6. 2014.

Sa početkom leta počinje i nova sezona na Kopaoniku. Za sve one koji odluče da leto provedu na planini, ovaj centar počinje sa radom od 26. juna i radiće svakog četvrtka, petka subote i nedelje. Zabavni i adrenalinski sadržaji će biti na raspolaganju celog leta od četvrtka do nedelje u periodu od 10 do 17 časova.

Turisti koji su izabrali mesto za odmor na višoj nadmorskoj visini mogu da iskoriste priliku i uz zdrave aktivnosti uživaju u čarima prirode. Zato su Skijališta Srbije i ove letnje sezone ljubiteljima planinskog odmora organizovala brojne aktivnosti, pa posetioci Kopaonika mogu da uživaju u šetnjama, panoramskoj vožnji žičarom Pančić, vožnjom bicikala po specijalno određenim rutama, ali i u drugim vidovima zabave. Od ove sezone u ponudi je i nova staza, duga 1500 metara, za vožnju specijalnim downhill vozilima, mountain cart, koja kreće od vrha Pančića preko staza Krst do doline sportova. Od početka letnje sezone u ovom planinskom centru za sve mališane, a i one starije koji vole dodatnu dozu adrenalina radiće bob na šinama, zip lajn i tjubing staza.

Karte za sve sadržaje na Kopaoniku mogu da se kupe na prodajnom mestu kod boba na šinama, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart. Cena vožnje bobom za odrasle je 400 dinara, dok je za decu 280, a letnjim cenovnikom predviđeni brojni paketi i pogodnosti.