Крај летње сезоне у планинским центрима Копаоник и Торник на Златибору

19.9.2023. godine

Летња сезона у планинским центрима Скијалишта Србије Копаоник и Торник се завршава у недељу 17.септембра након 90, односно 91 дан рада. Скијалишта Србије су за скоро 3 месеца рада остварила изузетне пословне резултате., а интересовање туриста за ове две дестинације расло је из дана у дан.  Копаоник и Торник на Затибору потпуно су испунили све услове за леп одмор a број гостију и вожњи који је остварен на нашим садржајима нам то и показује.

Сезона на Торнику је започела 19. јуна 2023. године, док је на Копаонику почела 20. јуна 2023. године. Током летњег периода, наши посетиоци су имали прилику да уживају у бројним активностима и атракцијама које су обогатиле њихово искуство на планинама.

На Копаонику, посетиоци су могли да користе панорамску вожњу жичарама и уживају у предивном погледу на околину. Гондола Брзеће - Мали Караман на Копаонику је била омиљена дестинација за све љубитеље природе. Активности попут боба на шинама, зип лајна, тјубинга и вожње бицикала на уређеним планинским стазама су биле доступне свима који су желели да активно проведу време на планини. Електрични бицикли су такође били доступни за изнајмљивање, омогућавајући вам да истражите планину на посебан начин. Авантура паркови и дечији град обезбедили су забаву за целу породицу.

На Торнику, стена за пењање и мини голф су били хит међу посетиоцима. Жичаре Торник у центру Торник и Панчићев врх на Копаонику су адаптиране за извоз планинских бицикала на врх стаза, што је омогућило љубитељима бициклизма да се окушају у адреналинским вожњама.

Након веома успешног лета Скијалишта Србије интензивирају припреме за зимску сезону током које ће скијаше и бордере обрадовати новим садржајима.