Dobra zabava i još bolje skijanje – Vip Ski Challenge na Staroj planini

10.02.2013.

Ovog vikenda na Staroj planini održan je Vip Ski Challenge u kojem su učestvovale brojne poznate ličnosti i predstavnici medija. Trka u veleslalomu održana je na stazi broj 7, koja prati gondolu, a takmičilo se više od 30 učesnika.

Dobroj atmosferi, zabavi i odličnom skijanju prisustvovalo je više od hiljadu skijaša koji su sa poznatim ličnostima uživali u zimskim sportovima, i na stazama Stare planine provozali skije ili bord, i družili se u prijatnoj vožnji gondolom.

Jedan od učesnika trke i pasionirani skijaš Ivan Zeljković rekao je da je skijanje njegov omiljeni sport i da organizmu itekako prijaju priroda, čist vazduh i fizička aktivnost. Pogledajte šta je Zeka poručio svim ljubiteljima sportova na snegu:

Osim Zeke, u Vip Ski Challenge-u učestvovali su i druge javne ličnosti iz sveta sporta, muzike i zabave: Milan Bošković, Ajs Nigrutin, Kristina Radenković, Marijana Mitić, Katarina Vučetić, Predrag Dučić Đeta, Ivan Tamburić i Vladimir Krečmer sa portala Skijanje.com, kao i mnogi drugi.

Prvo mesto u trci Vip Ski Challenge osvojio je Predrag Dučić Đeta, dok je drugo i treće mesto pripalo Ivanu Zeljkoviću i Vladimiru Krečmeru.