Za Božić novih 30 centimetara snega

Za Božić novih 30 centimetara snega

7.1.2012.

Tokom Božićnih praznika u ski centrima palo je oko 30 centimetara novog snega. Van staza na Kopaoniku ima 75 centimetara snega, dok je na stazama do pola metra utabanog snega. Na ovom skijalištu radi 23 žičara i trenutno skija oko 5 hiljada skijaša.

Sneg je pao i na Torniku na Zlatiboru gde je van staza visina snežnog pokrivača oko 25 centimetara, dok utabanog snega na stazama ima 30 centimetara. Za skijaše su pripremljene staze Čigota, Ribnica i Tornik.

Stara planina je pod snegom visine pola metra, a odlično pripremljene staze sa utabanim snegom do 30 centimetara ugostile su veliki broj skijaša tokom praznika. Svi koji su uživali u omiljenim zimskim sportovima imali su prilike da isprobaju svoje veštine na novima stazama oko gondole i četvorosedne žičare Babin zub, kao i na stazi Sunčana dolina.

I tokom ovogodišnjih praznika, veliki broj skijaša i bordera skijali su na stazama skijališta Srbije i tako nam ponovo ukazali poverenje za trud koji ulažemo u pripremu i razvoj naših ski centara. Iz godine u godinu trudimo se da budemo što bolji i moderniji kako bi korisnicima naših usluga pružili što bolju zabavu na snegu i kvalitetnije skijanje nego što to pružaju ski centri u okruženju.

Nastavićemo sa napornim radom, sa željom da budemo još bolji.

Svim skijašima i borderima Skijališta Srbije žele srećan Božić!