Uručeno priznanje “Zlatni ski pas” ministru finansija i privrede Mlađanu Dinkiću

Uručeno priznanje “Zlatni ski pas” ministru finansija i privrede Mlađanu Dinkiću

15. 03. 2013.

 Skijališta Srbije uručila su juče priznanje “Zlatni ski pas” ministru finansija i privrede Mlađanu Dinkiću za izuzetan doprinos afirmaciji skijaškog sporta i razvoju planinskog turizma u Republici Srbiji.

Ministru finansija i privrede nagradu je uručio v.d.generalnog direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić koji je tom prilikom rekao da ski centri iz sezone u sezonu obaraju rekorde u posećenosti.

“Ljudi nam dolaze, vraćaju se i dovode prijatelje, jer ovde nalaze sve što traže. To svima nama u timu „Skijališta Srbije“ daje veliki podstrek da i dalje nastavimo da dajemo sve od sebe da naše staze budu na nivou najboljih evropskih” rekao je Ljevnaić i dodao da ski centri kakve imamo danas, ne mogu da se porede sa periodom od pre 10 godina.

Direktor Skijališta Srbije objasnio je da je za ovakav rezultat i razlog za ponos zaslužna je vizija Mlađana Dinkića, koji nikada nije odustao od svoje ideje da nije potrebno da se na skijanje ide stotinama kilometara daleko.

“Energija i istrajnost ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića doprineli su da danas imamo jedan od najboljih ski centara u regionu - Kopaonik, kompletnu porodično.sportsku destinaciju u ski centru Tornik na Zlatiboru i jednu od najvećih uzdanica srpskog turizma - Staru planinu”, istakao je Dejan Ljevnaić.