U dvoje je lepše, ali i povoljnije: Nedelja za parove u ski centrima od 3. do 10. februara

U dvoje je lepše, ali i povoljnije: Nedelja za parove u ski centrima od 3. do 10. februara

29.01.2013.

JP Skijališta Srbije najavljuje akciju Nedelja za parove, u kojoj će parovi koji provedu sedam dana na Kopaoniku, Staroj planini i Torniku na Zlatiboru u periodu od 3-10. februara 2013. godine imati 15% niže cene ski karte, ali i drugih usluga.

Pored niže cene sedmodnevne ski karte, svi koji vole da skijaju u društvu svog partnera imaće mogućnost da plate i niže cene škole skijanja, rente opreme i smeštaja. Naravno, sve se odnosi na dve osobe!

Usaradnji sa svojim partnerima u tri najposećenija ski centra, Skijališta Srbije realizuju ovu akciju kako bi izašli u susret svojim najvernijim posetiocima.

Direktorka komercijalnih poslova Skijališta Srbije Jelena Đurić pozvala je parove da iskoriste ove pogodnosti. „U ovom periodu zimske sezone najviše dolaze studenti, mladi ljudi i parovi bez dece, s obzirom da je dečiji raspust završen, i upravo zbog toga smo rešili da im ponudimo bolje uslove baš u terminu koji im najviše odgovara. Svi parovi koji kupe dve sedmodnevne ski karte 3. ili 4. februara imaju 15% popusta, a naši partneri su se potrudili da im i za druge usluge ponude niže cene, što svi zainteresovani mogu videti na našem sajtu“, istakla je ona.

Ski karte mogu se rezervisati telefonom 011/222 3966 ili e-mailom na marketing@skijalistasrbije.rs ili se mogu kupiti na prodajnom mestu Skijališta Srbije u ski centrima. Smeštaj, usluge ski škole i rentiranja ski opreme mogu se rezervisati direktno kod partnera ove akcije. Dodatne informacije možete naći ovde.

Vidimo se na snegu!