“Porodična nedelja” u ski centrima Srbije

“Porodična nedelja” u ski centrima Srbije

16.1.2013.

Skijališta Srbije će od ovog vikenda, u okviru promocije srpskih planina i skijanja, u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru organizovati promotivne nedelje, a za sve koji odluče da provedu nedelju dana na planini, biće obezbeđen popust na ski karte od 15 odsto, dok će poslovni partneri obezbediti sniženja za usluge smeštaja, iznajmljivanja ski opreme i ski škole.

"Porodična nedelja" je prva u nizu promocija i trajaće od 20. do 27. januara, a namenjena je svima koji žele da sa najbližima provedu sedam dana u nekom od naših ski centara. U tom periodu Skijališta Srbije će odobravati popust od 15 odsto na sedmodnevne porodične pakete, i to one koji će početi 20. januara, a završiti se 26, odnosno koji će početi 21, a završiti se 27. januara. 

Partneri Skijališta Srbije u promotivnim nedeljama na Kopaoniku su MK Mountain Resorts, Jat apartmani, hotel Junior, Ozon, Jolly Kop, Rtanj, ski škole La scoula di schi i ski renta, ski škola Snow stars i MM ski-sport ski škola. Na Zlatiboru u promotivnim akcijama učestvuju hoteli President, Dunav, Olimp, Vila Žunić i Beosport ski škola i renta, dok su partneri za Staru planinu hotel Falkenštajner i ski škola i renta Snow sports academy.

Nakon porodične nedelje, u ski centrima će se od 3. do 10. februara organizovati “nedelja za parove”, dok je period od 3. do 10. marta rezervisan za “žensku nedelju”.