“Poklonite ski pas za Novu Godinu” na sajmu “Biznis baza”

“Poklonite ski pas za Novu Godinu” na sajmu “Biznis baza”

27.11.2012.

Skijanje je kao biznis. Stalno nailazite na prepreke, ali se retko šta meri sa osećajem koji imate kada ih savladate. Iskoristite ovu zimu da takav užitak priuštite svojim saradnicima i poslovnim partnerima. Osećaćete se dobro i Vi i oni! 

„Skijališta Srbije“ su za vas kreirala specijalnu ponudu koja Vam omogućava da po povlašćenim cenama obradujete one koji su Vam važni. Za Vas smo pripremili:

SKI KARTE “10 U SEZONI”

Ski karta “10 u sezoni” za Kopaonik po ceni od 18.670 (sa popustom 16.803 dinara) važi 10 dana i Vama i Vašim poslovnim partnerima daje potpunu slobodu da skijate onda kada Vam poslovni raspored to dozvoljava. Kako će tih 10 dana biti raspoređeno je odluka koju sami donosite. Vezanih 10 dana skijanja, uživanje u sadržajima našeg  najpopularnijeg ski centra tokom 5 odvojenih vikenda, ili bilo koji drugi raspored – imate potpunu slobodu!

Ukoliko poželite da se, pored Kopaonika, oprobate i u drugim centrima “Skijališta Srbije” kopaonička ski karta “10 u sezoni” važi i za naša skijališta na Zlatiboru i Staroj planini.

Ljubitelji Zlatibora, ski kartu “10 u sezoni” koja omogućava 10 dana skijanja na našim stazama na Torniku mogu kupiti za 11.220 dinara (sa popustom 10.098 dinara), a ukoliko je Vaš izbor Stara planina – 9.540 dinara (sa popustom 8.586 dinara).   

SEZONSKE SKI KARTE

Za Vas smo spremili i sezonske ski karte, sa specijalnim sajamskim popustom od 10 odsto, koje Vama i Vašim poslovnim partnerima omogućavaju neograničen broj dana na našim stazama tokom cele sezone.

Tokom trajanja sajma, sezonsku kartu za Kopaonik možete poručiti po ceni od 61.810 (sa popustom 55.629 dinara), dok cena za naše centre na Zlatiboru i Staroj planini iznosi 39.320 dinara (sa popustom 35.388 dinara). 

Kako do karata po povlašćenim cenama?

Sve zainteresovane kompanije i pravna lica tokom trajanja sajma “Biznis Baza”, od 29. novembra do 1. decembra, mogu naručiti vaučere za predstavljene vrste ski karata, a plaćanje je predviđeno za početak ski sezone – od 6. do 9. decembra.

Obradujte svoj zaposlene i poslovne partnere ovim originalnim novogodišnjim poklonom i uz aktivni odmor zakoračite u 2013. godinu!

Vaša,

“Skijališta Srbije”